Goccia gev2000

Goccia gev2000

 

Maak kennis met de AGM Goccia GEV2000


De AGM Goccia heeft alles wat je van een elektrische scooter mag verwachten. Een uniek design, duurzame componenten en perfecte rijeigenschappen. Leverbaar in brom en snorscooter uitvoering (45 of 25 km/uur)

De krachtige motor heeft ruim voldoende vermogen voor een vlotte rit. De AGM Goccia is voorzien van een 20Ah. De 20Ah accu heeft een actieradius tot wel 60 km (snorfiets) en is voor de meeste gebruikers voldoende om onbezorgd op weg te gaan. Onder het zadel is er ruimte voor een 2e accu, hiermee wordt de actieradius verdubbeld! Ook kunt u kiezen voor een 30 Ah accu.

Door het compacte formaat, het lage gewicht en de 14 inch banden is de scooter zeer wendbaar. De scooter is voorzien van dubbele schokbrekers voor en achter, dit in combinatie met het verstelbare stuur is een garantie voor optimaal rijcomfort.

Extra Accu, 20 Ah €650,00

Extra accu 30 Ah € 1050,00

Goccia GEV2000 Teal Blue

Goccia Gev2000 Ivory White

Goccia GEV2000 Red

Goccia Gev2000 Black

Digitaal display

Het handige digitale dashboard van de AGM Goccia geeft alle belangrijke informatie overzichtelijk weer. Onder andere de huidige snelheid, gereden afstand en het batterijniveau zijn in één oogopslag te zien. Het digitale display is zo ontworpen dat deze zeer laag in energieverbruik is.

LED verlichting

Zowel voor als achter is de AGM Goccia voorzien van LED verlichting. De LED verlichting is efficiënt in stroomverbruik en geeft optimaal zicht.

USB aansluiting

Standaard is de AGM Goccia voorzien van een USB aansluiting, hierdoor kan je moeiteloos je telefoon tijdens het rijden opladen.

Sportstand

De AGM Goccia is uitgerust met twee rijmodi. De sportstand geeft je net die extra boost die af en toe nodig is.

Motor

De krachtige 1.500W naafmotor gaat efficiënt om met de beschikbare energie. Dit resulteert in veel vermogen en een laag energieverbruik. Voor de GEV2000 zijn heuvels of grotere afstanden dan ook geen enkel probleem. Doordat de naafmotor in het achterwiel is geïntegreerd is de naafmotor aan zeer geringe slijtage onderhevig en zeer onderhoudsarm.

Accu

De GEV2000 is uitgerust met een compacte uitneembare 20Ah lithium-ion accu. De compacte accu zit het onder het zadel en haal je eenvoudig uit de scooter. De accu kan met de bijgeleverde oplader binnen 5 uur worden opgeladen (90% vol). Het is ook mogelijk om de accu in de scooter op te laden. Ook is er onder het zadel ruimte voor een 2e accu.

Actieradius

De 20Ah accu heeft een actieradius van 60 km (bij 25 km/h) en is voor de meeste gebruikers voldoende om onbezorgd op weg te gaan. Met de 2e accu wordt de actieradius verdubbeld. De 30Ah accu heeft een actieradius van 75 KM (bij 25 km/h), ook kan je van deze accu er twee kwijt, of een combinatie van beide.

Slimme features

De GEV2000 is standaard voorzien van een digitaal display, USB-aansluiting en 2 rij modi.

Afmetingen

Door het compacte formaat is de scooter zeer wendbaar. De afmeting van de GEV2000 zijn 1.820 x 730 x 1.060 mm.

Gewicht

DeGEV2000 heeft een gewicht van 75 kg (excl. accu). De accu heeft een gewicht van 8 kg. Door het beperkte gewicht is de scooter zeer wendbaar en makkelijk op zijn standaard te zetten.

Banden en remsysteem

DeGEV2000 is voorzien van 14 inch wielen, een schijfrem in het voor- en in het achterwiel. Door de grote 14 inch wielen is de scooter zeer wendbaar.

Schokbrekers

DeGEV2000 is uitgerust met dubbele schokbrekers voor en achter.

Verlichting

Zowel voor als achter is de GEV2000 voorzien van LED verlichting. De LED verlichting is efficiënt in stroomverbruik en geeft optimaal zicht.


Snelheid

De AGM Goccia Gev2000 is leverbaar in zowel snorfiets (25 km) als bromfiets (45 km) uitvoering.

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.